Arkiv

Fotografier             Brev                 Övriga dokument                 Saker

 

Wersälls arkiv

Här kommer vi att samla och visa vad vi har i vårt arkiv. Under årens lopp har medlemmar skänkt föreningen fotografier, brev och diverse prylar som har ägts av våra förfäder eller är kopplat till vår historia på annat sätt. Ett fint exempel är vår brudkrona som donerats av Gustav och Kerstin Wersäll till föreningen. Idag har vi inte ett bra register över alla dessa artiklar men med hjälp av arkivarien och er kommer jag att uppdatera den här sidan eftersom.

Vi tar gärna emot mer dokument och andra spännande saker men vi har kommit fram till att det blir bäst om alla förvarar skatterna hemma hos var och en. Här kan vi samla allt i digitalt format och visa upp saker som tillhör enskilda medlemmar, berätta om dess historia och om ni är ännu mer nyfikna kan ni kontakta oss för att få information om vem som har aktuell sak i sitt förvar. Det är ju trots allt historien vi vill dela med varandra eller hur?

Skriv gärna en rad i kommentarsfältet under bilden på det du vill kommentera eller på kontaktformuläret, ange vad det gäller, och lämna mer information om det som visas upp här.

Kunskapen är säkert stor men spridd på många av oss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: